Labradoodle Pups
De Labradoodle
Labradoodle pup 2019
Nestje 2019 Sarah
Nestje 1 van Lotte
Nestje 2 van Lotte
Labradoodle Vakantie
Nu beschikbare pups
Labradoodle Links
Contact

 

Australische labradoodle pups 2019

 

Australische labradoodle Sarah verwacht samen met Australische labradoodle Jacques een nestje Australische labradoodle pups in oktober 2019. Deze Australische labradoodle pups zullen een prachtige vacht hebben. De pups zullen zich ontwikkelen tot erg lieve en mooie honden die ideaal zijn als gezinshond. Beide ouders zijn volledig op hun gezondheid onderzocht met uitstekende resultaten. De families en pups kunnen elkaar uitkiezen wanneer de pups 6 weken oud zijn. De pups mogen vanaf een leeftijd van 8 weken oud naar hun nieuwe gezin gaan.
 

Je kunt je nu inschrijven voor een Australische labradoodle pup.

Maat klein medium: 40-50 cm, kleuren apricot, caramel, warm rood. 

 

 Vrouwtje Australische labradoodle Sarah   &

 

 

        

 mannetje Multigen Australische Labradoodle Jacques 

 

   

Sarah is een lieve zachtaardige Australische Labradoodle. Zij heeft een krullende fleece vacht. Ze heeft een groot miniatuur postuur (40 cm tot aan haar schouder) en weegt 14 kg. Thuis is ze rustig en houdt ze van knuffelen. Sarah heeft een lief karakter en wil heel graag haar gezin plezieren en helpen. Buiten houdt ze van spelen met de kinderen en Lotte. Zij is dol op spelen met de bal en kan de bal goed vangen. Zij brengt de bal dan altijd graag naar je terug. Sarah luistert erg goed.
  Jacques is een prachtige Multigen Australische Labradoodle. Hij heeft een golvende fleece vacht. Hij heeft een medium postuur (46 cm tot aan zijn schouder). Jacque heeft een geweldig karakter dat typisch is voor een Australische Labradoodle. Hij is intelligent en zachtaardig. Thuis is hij rustig en relaxt en buiten is hij dol op spelen met kinderen en de bal. Hij is vader van meerdere nestjes en het blijkt dat hij zijn warme persoonlijkheid overdraagt aan zijn nakomelingen.

 

 

Updates over Australische labradoodle pups 2019

 

Zwangerschapsduur van een Australische labradoodle

De zwangerschap van een Australische labradoodle en ook bij andere honden duurt 56 tot 67 dagen, gemiddeld 63 dagen. De zwangerschap duurt korter naarmate het nestje groter is.

 

Dracht 32 dagen

Inmiddels begint Sarah een duidelijk zichtbaar buikje te krijgen en gedraagt zich erg zwanger. Zij is druk bezig met de voorbereiding om dadelijk goed haar pups te kunnen schoonlikken en likt Lotte en ons met volle toewijding. Naarmate haar buikje toeneemt krijgt zij meer eetlust en wij geven haar extra voeding van hoge kwaliteit (biologische).

Op 11 september 2019 heeft Sarah een echo gehad waarop 6 pups te zien zijn. Een echo is een betrouwbare manier om de dracht bij een hond vast te stellen en om de kloppende hartjes te zien van de pups. Het tellen van de pups is een schatting en door middel van een echo niet met zekerheid vast te stellen. Dit kan wel door middel van een rontgenfoto aan het einde van de dracht. Wij maken gedurende de dracht eenmaal een echo. Een rontgenfoto aan het einde van de zwangerschap, wanneer de pups volgroeid zijn, doen wij alleen wanneer hiervoor een medische aanleiding bestaat.

 

 

 

 

Echo van Australische labradoodle pup van Sarah

 

 

 

 

Video van echo van Australische labradoodle pups van Sarah
 
  
 

 

 

 

 

   

 

Kennemer Doodles